Nieuws

Website Online

24 september, 2013

Vanaf vandaag is de website van Stichting Beheer Sportpark ’t Rikkelder officieel online. Stichting Beheer Sportpark ’t Rikkelder is eigenaar van de sportvelden van Sportpark ’t Rikkelder in Ruurlo. Het sportcomplex dient op dit moment als thuisbasis voor Voetbal Vereniging Ruurlo. 1Z0-160 Daarnaast maakt ook BSO de Avonturijn gebruik van de velden.

Via de nieuwe website is het mogelijk om de nieuwe kunstgrasvelden van Sportpark ’t Rikkelder af te huren voor uw (sport) activiteiten. 1Z0-808 Is uw voetbalclub of sportvereniging opzoek naar een kunstgrasveld voor de winterperiode om door te kunnen trainen/ spelen, of bent u voor de zomermaanden opzoek naar een sportveld voor andere activiteiten? Vraag dan informatie aan via ons contact formulier.Verder zal de website u altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom het sportpark, de laatste nieuwtjes en de laatste activiteiten.

De website is gerealiseerd door Project Arthouse Webdesign uit Ruurlo en wordt het best bekeken op de laatste versies van Google Chrome, Internet Explorer, Firefox en natuurlijk via de tablet of smartphnoe.