Nieuws

Officiële ingebruikname velden

25 augustus, 2013

Sportpark ‘t Rikkelder Ruurlo beschikt sinds kort over een prachtig kunstgrasveld (Wismanveld-hoofdveld) en een pupillen kunstgrasveld.

Na een lange voorbereidingsperiode en enkele maanden hard werken gedurende de afgelopen zomermaanden door vele vrijwilligers kunnen we met trots dit resultaat presenteren. CISM Op zondag 1 september 2013 zullen beide kunstgrasvelden officieel in gebruik genomen worden door de voetbalvereniging Ruurlo.

IMG_0362

Het gemeentebestuur van Berkelland is uitgenodigd om de officiële openingshandeling te verrichten. RHCE Aansluitend zullen C-junioren en F-pupillen van de v.v. Ruurlo een wedstrijdje spelen op respectievelijk het nieuwe kunstgras Wisman-hoofdveld en het pupillen kunstgrasveldje.

Tevens zal er om 17.15 uur een ballonnenwedstrijd zijn voor alle pupillen (D-E-F en 4/5 jarigen) van de v.v. Ruurlo met een paar leuke prijsjes (Komt allen!)

Tenslotte zal er nog voldoende gelegenheid zijn om rustig rond te wandelen en de heringerichte accommodatie te bezichtigen. Iedereen is vanaf 16.30 uur van harte welkom.