Nieuws

Bijdrage Rabo Coöperatiefonds

27 augustus, 2013

Samen met andere projecten in de regio dong Stichting Beheer Sportpark ’t Rikkelder mee naar een bijdrage van maximaal € 10.000 uit het Coöperatiefonds van de Rabobank Graafschap Noord. 1Z0-932 De Rabobank Graafschap Noord is erg betrokken bij de samenleving en stelde parajumpers jassen sale daarom maar liefst € 200.000 beschikbaar om projecten op sociaal, maatschappelijk en sportief gebied financieel te ondersteunen.

Op het sportpark heeft VV Ruurlo een (pupillen) kunstgrasveldje aangelegd zodat de club haar (jeugd)leden en het Gehandicapten-team betere trainings- en wedstrijdfaciliteiten kunnen bieden zodat deze onder nagenoeg alle terrein- en weersomstandigheden hun geliefde voetbalsport kunnen beoefenen. E05-001 Voor de aanleg was veel geld nodig en daarom besloot de stichting een beroep te doen op het Coöperatiefonds van de Rabobank Graafschap Noord.

Met maarliefst 217 stemmen op het project eindigt de stichting op plaats vier voor de bijdrage voor de gemeente Berkelland. Dit betekend dat de stichting namens de Rabobank een bijdrage van €10.000 euro voor de aanleg van het kunstgrasveld ontvangt. Naast de stichting ontvangen ook de korfbalvereniging Olympia uit Borculo (250 stemmen), voetbalvereniging EGVV uit Gelselaar (239 stemmen), de stichting ‘Vrienden van Reurle’ (218 stemmen), Bibliotheek Oost-Achterhoek vestiging Ruurlo en Borculo (204 stemmen) en Stichting Zwembad “de Meene” Ruurlo (199 stemmen) een bijdrage uit het fonds.